Lepas dah 4 beBanan....

Friday, May 1, 2009
Fuh....akhirnyer,tinggal satu paper je lagi yang perlu aku tempuhi...dah la paper akaun...teori je sume plak tu...harapan tinggal pada paper ni je lagi...setelah berhempas pulas kat 4 paper yang len...dengan segala raungan tekanan yang melanda waktu paper auditing and taxation...rase2nyer..cukup la tu...Aja2 Fighting...!
P lam waktu yang panjang menanti paper last ni, ade plak yang tak kena...tak sihat badan la, sakit mata la...sakit hati la...opss...sakit hati,makan hati tu citer len...no komen lagi pasal tu...
Lam menempuhi exam yang menggiler ni...sempat jugak virus DARI MATA ARISA aku sebarkan...asal study je tengok DARI MATA ARISA,makan pun DARI MATA ARISA...huhu...suka betul tengok lakonan si akif zamani dengan alis nurailis...



0 comments :

Post a Comment

Popular Posts