drama

Sunday, April 3, 2011
juz nak share citer korean drama yang dah aku tgk stakat ni....huhu...x nak citer panjang...kiter gambar je la....

cinderella stepsister...
citer ni bg aku berat jugak la...n slow...bg sesape yang rasa suke tgk romance slow + sedih...agak sesuai la tgk citer ni....

marry me mary...
citer ni x berat tuk tgk...konflik pon x de la berat...bersahaja jer...


my girlfriend is gumiho...
citer ni bukan lam genre seram ea....hehe...hmm...comel???boleh la dikatakan comel...

sungkyunkwan scandal...
citer ni x de la pasal citer kuno sangat....sanngat2 interesting....rasa cam nak tgk balik....hmm...ti bila dah hbs suma citer pasti akan tgk balik...

jungle fish...
quite interesting story........

dream high...
citer ni banyak idol star berlakon...sape2 suka idol star mesti suka tgk citer ni...

coffee house...
yang ni x taw nak describe camne...blurr dengan jalan cerita...huhu...


secret garden
ni last citer yang baru aku tgk....sangat2 best....sampai part sedih menangis teresak-esak...(rasanya nangis tahap gitu bila baca novel bicara hati jer)huhu...

4 comments :

miss yaty said...

owh cite secret garden ni la yg wat ko ngis sorg2 dpn lappy tu ye?hihihi

NooRuL AiN said...

Ne taw ni????huhuhu...

capayam said...

marry me mary psl musician kan..
sungkyubngkungg skandel adik ak slalu suh ak carik..
jungle pish tu mccm bes je...
ak lyn citer korea gak tp nme plakon tak tau..haha
tak paham cemane adik ak leh hafal name sorang2 budak suju...hahaha

NooRuL AiN said...

marry me mary tu citer sal gurl tu secara x rasmi kawen ngan dua org lelaki p lam masa 100 hari lepas tu dia kene pilih salah sorang dari lelaki tu...
citer sungkyunkwan tu lak citer sal zaman waktu pempuan x leh masuk pusat pengajian...so, secara x langsung girl ni menyamar jadi lelaki...
jungle fish ni best...p die punye jalan citer x la interesting macam citer cinta len coz citer ni sal kawan baik dorang bunuh diri...n dorang cari jalan nak taw kisah kawan dorang bunuh diri...
x sangka ko layan citer korea....coz adik aku x layan citer2 ni....tgk sorang2 je la...
mula2 aku pon susah gak nak kenal dorang p bila dah banyak tgk dorang lam drama,variety show,gameshow...dah jadi kenal dah...

Post a Comment

Popular Posts