Yongseo we got married last episode

Sunday, April 3, 2011
Bagi yang addicted korea cam aku,mesti dah taw yang CNBlue leader,Jung Yong Hwa ngan lead vocal SNSD,Seohyun dah tamatkan show lam we go married minggu ni...waa....tersangat la sedih....sob2x...sume fan Yongseo skunk ngah rasa hari sabtu yang akan dtg dah sepi x ceria cam slalu....slama setahun kiteorg follow...setiap perkembangan hubungan dorang pasti menjadi perbualan fan yongseo...termasuk la aku.....huhu...dah tak bley nak tgk Yong Choding....Seohyun Nagging....ramai fan yongseo harap even We got married dorang dah tamat,hubungan akan tetap kekal cam lam we got married....

gambar2 di bawah aku amik dari fb yongseo fan..........

for da 1st time...

couple book bank....

denda fail driving test....

duet song....compose by yong to hyun...

wedding photoshoot...

hyun give handmade scarf n yong give backhug....

their final story...finally yong get his license...

bila leh tgk dorang kembali bersama lagi????? =(

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts