nasi minyak kawan,sayer bile lagi????

Saturday, March 19, 2011
huhu...sonok bile dgr ramai kengkawan aku dah mendirikan masjid....nak kate x jeles tu tipu la...p aku rasa perasaan aku lebih kepada takut nak ke arah itu...my b x jumpa lagi mr.right?????entah la...semalam aku pegi kenduri kawan aku ni...kawan ni kawan waktu aku study time diploma kat jengka...malas nak citer panjang, kiter tgk gmbr yang sempat aku snap ok.....

 tiga serangkai....Cik Ajjar,Cik Naim n Cik Linda....

 nak candid p x jadi bila dorang taw....

 ni la pengantin kiter....cantik x????

waktu santapan....

 kami pun.....

 
ni la yang antara yang hadir yang aku jumpa...
dan x lupa gak Cik Nor kiter....



ok yang kat bwh ni aku amik dari album nana kat fb....





bagi kengkawan yang x hadir tu, hope kiter sama2 doakan kebahagian dorang ni sampai ke anak cucu.....

1 comments :

missnanabubu said...

oooo...curik pic aku ek..haha

Post a Comment

Popular Posts