---God of study---

Wednesday, December 15, 2010
kali ni aku rekomen citer god of study...citer ni di tayangkan awal tahun nie...kira dah lama gak la..p aku baru jer tengok...(terdetik nak tgk)..episod pertama lam 15 minit pertama cam boring p bila dah pas 20 minit tu dah mcm best...and bila dah follow citer ni memang x mengecewakan....seyes aku rekomen tuk sape2 yang rasa down nak study...citer ni bleh nek kan semangat la senang citer...plus, di akhir setiap episod diselitkan tip2 tuk study dgn betul....

ni la antara pelakon2 citer nih>>>

dari kiri : Lee Chan Ho, Park Ji Yeon, Yoo Seung Ho, Go Ah Sung, Lee Hyun Woo dan Kim Soo Ro

Yoo Seung Ho as Hwang Baek Hyun...
Seung Ho ni selain berlakon citer ni, dia dah byk berlakon citer len dah....dia gak pernah ade lam You're Beautiful sebagai cameo lam citer tu..(skunk citer You're Beautiful ngah tayang kat 8tv...hari ni dah msuk episod ke 2)

Park Ji Yeon as Na Hyun Jung...
Ji Yeon ni lau nak tahu member kump Tiara...(suka lagu kump tiara tajuk love love ft supernova dgn lagu lies...lagu lies ni, mv dia ader Seung Ho and dorang siap kiss lam mv tu)

Lee Hyun Woo as Hong Chan Do
Sangat tertarik tgk dia menari....sangat natural...

Go Ah Sung as Gil Pul ip...

Lee Chan Ho as Oh Bong Goo...
watak dia ni sangat berkesan kat hati....

bersama dengan 2PM....sweet kan???

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts