Gathering kecik2 bebudak Ex Dip Jengka

Thursday, February 17, 2011
Sebenarnyer gathering ni jadi pon last minute...biarpon dah di plan minggu sebelumnya lagi...p ramai yang kate x sure...jadi ingat cam cancel la...so, b4 the day tu, my kazen...Cik Midah kiter tanya lah sama ada jadi ke x nak ke KL...so, pikir punya pikir...aku pon kate la jadi...Pada mulanya, plan nak kuar ngna kazen n kawan skolah aku ni,Cik Eira...p bila malam tu Cik Fyka kiter ty and Cik Azie pon ty..jadi ke x..aku pon kate jadi...So, aku ingat alang2 je kan...
Esoknya...Dah sememangnya hari tu memang cuti...Cuit maulidur rasul..huhu...aku pon gerak la nek bus kul 9...sampai di sana dah kul 11 pagi...sampai di Time Square kul 11.30...Masa aku sampai tu, juz ader Cik Midah n Cik Eira kiter je...so, kiteorang pon rewang2 lah dalam TS tu dulu...lam sejam pas tu, aku ingt Cik Azie kiter je ader..rupe2nyer, Cik Ajjar n Cik Kaer kiter pon join skali...Waktu dorang sampai tu dah lunch hour...so, kiteorg pon decide makan kat food court...manakala Cik Midah n Cik Eira kiter decide nak makan kat tmpt len..kire pisah la...Tak lama pastu waktu duk bz pilih menu, Cik Fyka kiter pon sampai...ni part bez, maklum lah dah lama x jumpa Cik Fyka kiter ni...Rindu GILER!!! Rasa cam x cukup spend time ngan Cik Fyka kiter ni..huhu..
Tgh2 mkn, Cik Azie kiter pon try call Cik Izzati...n kebetulan Cik Izzati n Cik Najwa pon ader kat TS gak...nampaknya kuat jodoh kali nak jumpa gamaknyer...
Dah puas bergambar sana sini ngan dorang Cik Izzati n Cik Najwa kiter pon beransur dulu...Cam Gitu gak Cik Ajjar n Cik Kaer...tinggal lah Cik Fyka,Azie,Midah n Eira bersama aku...Lokasi seterusnya>>>Low Yat...
Kat sana masing2 berpecah mencari brg sendiri...lebih kurang kul 5 lebih, Cik Fyka n Cik Azie kiter pon beransur gak...Tinggal lah kami bertiga....P Cik Midah kiter pon x leh nak lama2 gak...sempat teman Aku ngan Cik Eira kat kedai sony TS jer...kat sana, Cik Eira kiter ni beli MP3...Aku pon niatnyer nak beli gak, p bila budget aku lari beli grafik kad tuk adik aku, terbantut niat aku nak bli MP3...mujur ader Cik Eira kiter yang sudi memberikan loan kat aku...TQ2X...






2 comments :

Miss Yaty said...

jelesnya tengok korang dapat jumpa...huk3 :(

NooRuL AiN said...

last minute plan...
nak wat besa2 cam x sure leh kumpul kan sume...jumpa mana yang bleyh n dan jer..

Post a Comment

Popular Posts