di manakah aku?

Wednesday, July 15, 2009
hye korang...
kali ni aku nak citer pasal aku dapat sambung degree...sememangnyer memang aku x jangka akan dapat kampus machang ni...p nak wat cam ner...mungkin dah takdir aku di sini...mujur bukan aku sorang jer kat cni...ramai jugak budak DIA jengka bersama2 aku...ajar,alya,nono,zu,shida,ain,akma,azie dan aina...sumer nyer perempuan...aku datang awal untuk pendaftaran..maklumlah...bak kate abah aku,nak kenal sedara mara dulu kat cni...dulu nak balik jauh...time ader kesempatan ni lah nak jumpe dorang...lagipon, nanti senang kalo aku ade masalah di cni...untuk mingu pertama aku di Machang...hmm...ok lah cume culture shock sket dengan keadaan baru...nak2 plak, dengan hari kuliah yang berbeza...yela,kalo di pahang, sabtu dan ahad cuti..tapi di cni jumaat dan sabtu yang cuti...dan hari ahad kene pergi kuliah...tapi yang paling menyusahkan aku di cni...masalah air...asyik tak de jer...susah betul...terpaksa lah aku dengan susash payah angkut air perigi...dah jadi macam orang2 dulu plak...

2 comments :

ika said...

mslh air??
ingt jngka je de mlsh tu...
huhu~

Lola miss memories said...

cian nye korg...
life korg kt sne cm life ktorg kt sni gak...
mybe sb kte stil xbese lg sb tu rse ssh skit tu...
smoge kte sme2 dpt kn bese kn dri kt uitm bru ni ye:)
kim slm kt dak2 sne ye:)

Post a Comment

Popular Posts