bad guy (나쁜 남자 / Nappeun Namja)

Saturday, October 30, 2010
Drama ni berkaitan sal shim gun wook yang nak balas dendam kat haeshin group..sekaligus merancang tuk mengambil alih company tue...actually, gun wook ni pernah menjadi sebahagian dari keluarga haeshin nie...tapi disebabkan kesalahan DNA, dia dibuang macam tu je...yang paling tragis bila parent yang jaga gun wook sebelum haeshin tu terlibat lam accident...citer ni menarik...sampaikan roomate2 ku tak sabar2 nak tgk kesudahan citer ni...siap si azie wat ringtone hp dia lagi.....nak taw lebih lanjut...jgn luper tgk taw citer nih....









Kim Nam Gil > Shim Gun Wook



Kim Jae Wook > Hong Tae Song


Han Ga In > Moon Jae In


Oh Yun Soo > Hong Tae Ra


Jung So Min > Hong Mo Ne

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts