-7EleVen--->>D-dAY cik Fana

Sunday, November 7, 2010
"selamat hari jadi....
happy birthday to you...
selamat hari jadi tuk fana....
happy birthday to you...."

hari ni D-day kawan aku, sape lagi lau bukan Cik Fana kiter A.K.A Cik Red...
akhirnya, dah masuk ke alam 22 dah kawan kiter sorang nie...
WELCOME, FANA!!!
ape2 pon, ko tetap SUPERB...dun worry okeh???
seronok bila dapat jadi da 1st person wish call...
p aku taw, mesti berduyun2 ucapan yang tak berhenti kunjung tiba...
(^~^)

di kesempatan entry khas ni...aku nak ucapkan terima kasih coz sudi jadi kawan aku...berLIMA memang BEST...rasanya masih segar lagi lam kotak ingatan aku ni time kiter kenal dulu...saat kenangan kiter sama duk shopping sakan, kadang2 duk jogging pusing kampus, study sama2 kat library waktu part 2...sentiasa teman aku jumpa kawan2 chatting aku...(tiba2 teringat lak kisah but tu....x pasal2 kene marah waktu tu) dan yang paling penting, turun padang mensettlekan masalah "raja"...
terlalu banyak memori sampaikan tak cukup tuk diceritakan...makan hati, simpan dalam tu benda biasa..tapi ko tetap sabar ngan aku...kekadang bila kenang balik, betapa beruntungnya aku dapat kawan sebaik ko dan kawan kiter yang lain...
tiba2 sebak lak tulis entry ni...rasanya biar aku stop sampai sini jer la...
♥♥♥khas buat kamoo♥♥♥

3 comments :

Anonymous said...

wahhh..! xaci nihh...pana je...ak xde pon...T_T nie...sob..sob.... ~fyka

NooRuL AiN said...

fyka...jgnlah cam gitu...aku sebenarnya ade prepare tuk suma org...p nak tak pe dia..kena la tunggu reunion kiter....tima tu, aku bagi kat korang ea.....

L@Dy H@NNa MErePeK said...

kay,ak bace lg sekali..even entry ni dah lama,ayaq mata ak bergenang gak woo,,fana=)

Post a Comment

Popular Posts