Playfull kiss/Mischievious kiss/naughty kiss

Tuesday, November 2, 2010



Post yang lepas, dah citer sal drama Bad Guy...kali ni punya post sal citer yang baru jer dalam minggu lepas aku dah khatam tengok...playfull kiss..citer ni actually dari komik jepun...and before citer ni wat kat korea...citer ni dah pun di wat lam versi jepun and taiwan...cuma bezanya antara pelakon ensem ke x...antara nak tgk ke x...tu jer...
citer ni mengisahkan tentang seorang gadis(oh ha ni) yang crush ngan sorang mamat kat skolah dia...gadis ni dah la x pandai pon...duk kelas hujung p mujur la cantik jugak la...sedangkan si mamat(baek seung jo) tu lak ensem, terdiri lam golongan cerdik pandai..boleh kira perfect la lam suma aspek...
yang wat aku respect gak kat oh ha ni, bila dia brani nak anta love letter kat baek seung jo ni...p malang skali bila ingat surat tu dapat response positive padahal letter tu dah di komen siap bagi markah grade lagi...giler ke hapa...wat malu jew...
walau pon cam tu, oh ha ni tetap crush ngan seung jo...sampaikan aku yang duk tengok ni rasa geram jer...habis bantal aku, asyik2 kene tumbuk jer..huhu...

antara barisan pelakon citer nih...

kim hyun joong > baek seung jo              

 Jung So Min > Oh Ha Ni

Lee Tae Sung > Bong Joon Gu

Lee Si Young > Yoon He Ra
Jung Hye Young > Hwang Geum Hee (Seung Jo's mother)
Oh Kyung So > Baek Soo Chang (Seung Jo's father)
Kang Nam Gil > Oh Ki Dong (Ha Ni's father)
 
 so,jgn luper tgk taw!!!!
lau nak tgk yang hardsub, tgk jer kat epdrama.com
(^~^)
 
 














0 comments :

Post a Comment

Popular Posts