---Sehari Bersama Mereka----

Monday, December 27, 2010
Dah lama kami x kuar jalan2 bersama2...rasanyer kali terakhir waktu aku masih study diploma dlu....tu pon, jumpa kat Shah Alam...kebetulan, aku pegi sana and Cik Eira kiter pon ngah cuti time tue...Setelah lama x ketemu...akhirnya reunion gak la...
First plannyer nak nek bus jer ngan Cik Midah kiter ni...last2, pakngah sudi nak antar kami ke Kuantan...so,peluang sebegini x elok dilepaskan begitu sajer...hehehe...bertolak dalam kul 8.30 pagi...and lam lebih kurang kul 10.30 pagi...kami pon amik Cik Eira kat Simpang kampungnyer...Gedung Siam...
Sesampai jer kami kat Kuantan....terus g EC Mall...(sebenarnya x taw nak pegi maner lagi....n kiteorg memang lepak king kat sana pon seharian)...sampai kat sana..kiteorg jumpa kawan skolah lama kiteorg(SMK Maran 1) Cik Ma...Cik Ma ni keje kat c2...as promoter....Dah duk borak2...kami(aku,Cik Midah n Cik Eira) ingat nak tgk wayang...tapi nasib x begitu bek bila suma citernye kebanyakan yang best mula pada lewat petang...huhu...
Puas jer berjalan satu mall tue....perut pon mula la berbunyi mintak diisi....penat kaki duk melangkah ke sana ke mari hanya tuk memilih di mana tmpt yang boleh kiteorg relax2 smbl makan...dan akhirnya keputusan di buat...PIZZA HUT menjadi pilihan....(punya la lepak giler2 sampai duk sana 3 jam tuk mkn)....hehe...

Lepak2 bersama...

b4 nak makan pon kene posing dulu...

hai...Cik Midah n Cik Eira kiter ni duk pikir nak pesan pe la eh...

dah siap pesan...hehehe...

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts