-hari2 seharian-(part 2)

Sunday, January 2, 2011
Entry kali ni sambungan dari entry yang lepas....story da mories sal praktikal aku...p kali ni x nak citer cam entry yang lepas...juz nak show pictures yang aku dah tangkap and dah pon melalui proses pengeditan....

JOM KITER SKODENG SKET....







Ni ler buku report praktikal aku....cantik kan???
siap kaler2 lagi muka depan...p isi reportnyer....(paham2 jer la)

ni lak barisan rakan2 sepraktikal dengan aku....
sebenarnya ader lagi sorang...p x der gambar dia la nak di edit...




pe2 hal pon..posing tetap kena...yang paling x tahan Cik Nana kiter ni memang suke posing...




suka betul dorang nie....jgn tension2 udah la yea...




lau x de keje...ni la keje kitaorang...duk belek katalog....hehehe...





entah pe lak aku ngan Cik Ain duk dgr masa ni...




hai,...Cik Ain kiter ni...x cukup kerusi sampai duk atas lantai baca paper...



ha...ni la orang yang aku kata x de gmbr nak edit td...Cik Fatiha kiter...
at least dapat gmbr candid pon ok la kan???
Amboi...duk meseg sape la tu sampai seyes je tgk....


Fokus btl Cik Nana kiter ni....

Ni la antara gmbr2 yang aku ader stakat ni...nanti aku sambung lagi entry ni...

2 comments :

Anonymous said...

chantek pics ;p, cantik la design blog kay ni ;)

NooRuL AiN said...

bese2 jer...masih lam proses pembelajaran lagi...nak edit lagi p x de gambar nak diedit dah...

Post a Comment

Popular Posts