Minho vs Chansung vs Sangchu

Sunday, January 30, 2011
Ni kes ADDICTED tgk gameshow Let's go Dream Team la ni...yang membuatkan aku tertarik tgk show ni coz byk idol star lam show ni..bukan tu jer, show ni len dari yang len...kire lau bese tgk idol star ni duk menari ngan menyanyi jer..p lam show ni dapat tgk gaya2 atlit dorang ni...
1ST time tgk show ni sbb Minho..suke tgk dia btl2 fokus nak menang...wlaupun muka dia serius p comey tul...hehhee...p bila masuk season baru ni konsep dream team ni dah ader perubahan...p still aku suka tgk...waktu mula2 minho x de tu cam rasa x feel sgt dh...p ader plak si Sangchu...jadi cam semangat nak tgk tu dtg blik...dgn gaya atlitnya tambah rekod yang jarang mengecewakan buat aku cam teruja nak tgk...and perasaan giler tgk show ni bertambah2 bila Chansung...Maknae 2pm kiter join skali...wah...kawaii.....

Minho,Sangchu dan Taemin....

Comey kan dorang berdua ni...

x kurang comey maknae kiter ni...cam budak2 nak makan bersuap2 hehehe...

smart sgt waktu ni....huhu...

1 comments :

Post a Comment

Popular Posts