jose & alexie

Sunday, February 20, 2011
dari dulu aku memang suka tgk show So you think you can dance...Stp season ade je penari favorite aku,..yang paling melekat rasanya twitch....teruja giler tgk dia menari....tuk season 7 yang tgh rancak dipertontonkan kat AXN kali ni...rasanya penari yang menarik perhatian aku si Jose ngan Alexie..biarpon aku dah taw yang dorang ni bukan pemenang tuk season ni...p aku still minat dorang...




Jose Herminio Ruiz III
Pembroke Pines, FL




2 comments :

SaYraH WonDerLanD said...

heee love alexie. Suka juga tgk so you think you can dance tapi selalu je miss byk season

NooRuL AiN said...

sama la...lau tgk pon mesti x lengkap season tu....hope season 7 ni leh tgk smpi hbs...

Post a Comment

Popular Posts