yongseo family fan....^^

Monday, May 30, 2011
Dah agak lama tak menukil kat blog kan? Lau ader sesiapa yang menjengah ke blog ni, maaf di pohon coz membiarkan blog ni berhabuk x berupdate...huhu...bukan dah hilang minat berblog cuma terhenti seketika sajer...mungkin ini post yang terkahir bg 3 bulan ni memandangkan besok merupakan hari terakhir praktikal...

Post kali ni sebenarnya nak story pasal satu group yang cheerful familynyer...penuh dgn delusional...x lekang dgn post yang kadang2 meninggalkan kesan berhari2 di wall...^^

Ni la group yang digembar gemburkan kat atas td...
THANKZ TO OMMA SALLY ^^
Coz add lam group yang sweet nie....

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts