ketagih kew???

Wednesday, May 4, 2011
dah lama x update blog ni...huhu...mianhamnida....x sempat nak jengah blog coz duk asyik tgk korean variety show jer....hbs tgk running man beralih kejap kat family outing....pastu tgk parody ost....pastu tgk we got married tuk brave couple ngan campus couple....tak cukup ngan tu, tgk we got married couple jelly puding....di selang seli kan dgn mv lagu2 baru korea....fuh...penuh masa aku di isikan ???hehehe...

ini bukan ketagih nama nya taw....p citer kat tv x menarik perhatian aku...so,aku pon cari la alternatif len...lau aku tgk citer2 yang aku sebutkan kat atas ni...fuhh...memang dah mcm histeria sampai parent aku pon risau tgk aku gelak memanjang tgk variety show dorunk....seyes x tipu....

so,bagi sape2 yang rasa nak tgk variety show korea ni...rasanya kat facebook dah banyak page yang korunk leh like...nnt korunk taw la link2 dorunk....especially yang eng sub la kan..baru la faham....hehehe...

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts