rumah terbuka di minggu kedua

Friday, October 14, 2011

 assalammualaikum....annyeong.....^^

Kali ni terase cam nak selitkan citer pasal wat rumah terbuka....walaupun bulan syawal dah lama berlalu, tapi tetap nak citer gak....huhu...boleh kew???boleh la kan...one day nanti, mana taw nak kenang2 memori lama leh selak entry2 kat blog ni....huhu...

rumah terbuka ni kiteorang wat before presentation PCI...lau presentation tu hari ahad, rumah terbuka ni di wat hari sabtu...penat??? for sure la penat...mujur bukan kami yang masak....>>>erk...tuan rumah x masak, bis sape yang wat??? tu la...disebabkan kami x bape mahir lam wat menu tuk rumah terbuka maka dengan itu, kiteorang menjemput pakar2 dari luar tuk sediakan menu makanan tu...terima kasih kepada yang berkenaan coz sudi tolong kami waktu tu....gamsahamnida....gomawoyo chingu...^^

tak lupa gak, wat kengkawan yang sudi hadir memeriahkan rumah terbuka hari tu ea....^^ kat bawah ni antara gambar yang sempat dirakam waktu tu....



 Cik Azie dengan adik Amsyar kiter....

Cik La kiter bz duk amik makanan...(gambar kurang jelas)

 Cik Zie, Cik Wani & Cik Azie kiter pon bz duk amik makanan...
 
khusyuk betul Cik Zie kiter ni snap gmbr orang ea....

 khusyuk2 pon still perasan ader orang snap gmbr dia ea...
 
dah snap gmbr mesti nak tgk blik...^^

sedap sangat menu hari tu, smpai makan 2-3 kali tmbh ea...

antara yang hadir......x dilupakan kengkawan ex housemate kat machang...Cik Ajjar n kawan2...(gmbr dorang x snap waktu tu disebabkan terlalu keletihan dah)

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts