Tuesday, October 11, 2011

JoHnSon TuRnArOunD (Part 1)

Assalammualaikum....annyeong...^^

.
kali ni kes untuk johnson turnaraound, susah sket berbanding kes PCI...walaupun issue nye cam nmpk cam dah jelas dinyatakan...cume kiteorg tak pasti betul atau tak...lagi satu, yang wat pening kepala bila nak pikir method presentation...len kes,len method presentation nyer....kali ni pn. bg kami 25 minit jer...p kali ni sume group ambil masa dekat lebih 30 minit...jadi tuk bahagian pertama presentation ni juz ader 3 group je yang present....

tak nak citer panjang2....sape2 yang nak taw cara presentation kiteorg...leh la tgk video kat bwh ni...

1st group: Wan Azila,Kamarool,Anis,Kak La,Nawal & Illie
Method presentation: Miss World Johnson Company


video



2nd Group: Kak Adnin,Zaidi,Kak Aza,Mira &Ada
Method Presentation: Quiz Show

(kiv)


3rd Group: Myself, Aziemah,Zulaiha,Wani &Azie
Method Presentation: Game Show

(kiv)

No comments:

Post a Comment

siapa yang matang?

Siapa yang matang? Bila ada yang kata kau matang bila kau boleh berhadapan dengan orang disaat kau  marah... kecewa... sedih... d...