My Convocation...^^

Saturday, August 25, 2012
Assalammualaikum....Annyeong...^^

Nak taw setelah dua tahun setengah berhempas pulas menghadap buku...akhirnya aku berjaya jugak menamatkan pengajian ijazah aku...walaupun pada akhir keputusan semester satu daripadanya gagal...alhamdulillah, setelah mengambil peperiksaan semula...aku lulus...kiranya,dapat la tamat on time...waktu tu, hanya tuhan saja yang tahu betapa sedihnya aku...tapi sume yang terjadi pasti ade hikmah disebaliknya...moga,ia akan membuat aku jadi tabah dalam menghadapi dugaan yang mendatang....

Turut diselitkan beberapa kenangan bersama tersayang...^^

 sempat berposing sementara menunggu my kazen dtg....

 ape lagi,dah sampai..jom la kiter bergerak....

 x sempat nak parking dalam...kene parking kat luar...so,kene la beratur naik bus...seyes,panas dan berpeluh2 mcm hujan dah rasanya time nie....huhu...

 Habis je majlis...masa tuk bergambar...thankz to my kazen coz snap for dis pic...^^

 wif my kazen....x sabar tunggu time my kazen lak konvo...

 sedang asyik mencari cik fana,terjumpa mek la...bergambar bersama keluarga mek la dulu la cm tu...

 dah jumpa cik fana....x lupe gak ngan cik aqin kiter nie...

 Dah jumpe Cik Nana plak....

 Adat bergambar time konvo...lau x de snap cam ni...x sah rasanyer...

 Cik Fyka kiter pon nak jugak....

 Snap sket bersama Cik Najwa....

 Sonok betul My kazen ni bergambar...

 Finally dapat gak jumpa berempat...pada Cik Naim kiter yang konvo di Dungun...kami x lupe...

Berlima tapi Cik Naim x de...My kazen pon nak gak...

1 comments :

L@Dy H@NNa MErePeK said...

ehem ehem,,pasni gmba konvo master lak,,ngeh2

Post a Comment

Popular Posts