Gathering geng Mache

Monday, January 21, 2013
Assalammualaikum....Annyeong....
^~^
Mulakan entry dengan senyuman....kekeke...bukan apa..entry kali ni nak share citer2 hujung minggu aku yang lepas...tengok tajuk pon dah taw kan? eceh...tetibe cam x de ilham nak menulis...cam gini la gaya nyer...ish2x...
Bertempat di Wangsa Walk, berkumpul kami di sana...sape lagi lau bukan Cik Ajjar, Puan Alya, Cik Azfa, Cik Azie dan tak dilupakan Cik Era...(kawan kepada Cik Azfa)
Disebabkan hari gathering jatuh hari sabtu, jadi berkumpulnya lepas aku habis keje la...mujur half day jer...hehehe...sampai jer kat sana terus menujuke food court....lapar...
Makan sudah, solat pon sudah...kiteorang pon menuju la ke tempat bowling...kat sana lama jugak la kiteorang lepak coz masa tu Cik Azfa kiter tak sampai lagi...Sampai jer Cik Azfa kiter...terus je BOwliNg TiMe...=)

hahaha...rasa2 mana satu ea kaki aku??erkk....

okey...aku memang x reti men bowling...kire ok la tu kan...=p

 Giler2....

Biler lagi ea nak gathering camni....hehehe...

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts