Hari Bahagia Jannah

Tuesday, May 28, 2013

Assalammualaikum....안녕하세요...

 Entry nie sepatutnya dipostkan dua minggu lepas memandangkan majlisnya sudah lebih 3 minggu lepas...agak kelewatan untuk mengarang di sini.. 미안...

Majlis akad nikah berlangsung pada 3 Mei 2013 malam...walaupun aku tidak berkesempatan melihat acara akad nikah, alhamdulillah...akhirnya Cik Jannah sudah pun selamat bertukar title Pn. Jannah....

(Semua gambar dikreditkan kepada Megat M.Syazwan Photgraphy)
 

Walaupun aku tak dapat join masa akad nikah, keesokannya pada waktu resepsi aku sempat memeriahkan majlis...Biarpun agak kelewatan sebenarnya...kawan2 pun dah ramai yang hadir masa tu...
 (disebabkan jatuh minggu mengundi,jalan tersangat jammed...bertolak dari kajang ke maran memakan masa 10 jam...pukul 11 pagi dah bertolak ke kuantan)

Sedih tak dapat bergambar sekali...
Bermula dari Kiri: Cik Ana, Cik Ainoor, Cik Fyka, Cik Alis, Cik Nana,Cik Fana

Bermula dari kiri belakang: Cik Jue, Cik Tiqah, Cik Alis, Cik Ana, Myself, Cik Fana,Cik Fyka, Cik Ainoor, Cik Siti, Cik Yana(pingu)


ok...ader jugak guy dalam gambar reunion ni...tu la Naim aka Chot...


Finally...hehe..

Dengan ini bermula satu kehidupan baru buat Pn Jannah..Aku harap moga dia akan bahagia dengan kehidupan barunya...macam tak percaya pun ada..tapi percaya la, kita mesti move on...kita tak tahu apa yang bakal kita tempuh untuk hari yang mendatang tapi kita diberikan banyak pilihan untuk memilih cara kehidupan kita..

Moga cepat dapat cahaya mata la ea...hehehe..^^






0 comments :

Post a Comment

Popular Posts