Karnival Korean Hallyu Wave 2013

Friday, May 17, 2013
Assalammualaikum...Annyeong...^^

Minggu lepas pada 12 Mei 2013, aku bersama Omma Sally pergi ke Universiti Pertanian Malaysia (UPM)...haa...pada hari tu, di kolej 15 diadakan satu karnival korean hallyu wave 2013...event ni ak di invite oleh Tae Hae Jang...mula2 dilemma jugak nak pegi since tak de teman nak ke sana...last minute bile nampak Omma Sally komen nak pergi...terus je tanya...and then, kiteorang pon pegi...

Kami sampai di sana memang agak awal..bayangkan sampai di sana pukul 9 lebih, walaupun sebenarnya event ni start pukul 11 suku...hua2x...sangat awal kan???

Banyak aktiviti yang dijalankan...karnival ini berlangsung selama dua hari...tapi memandangkan aku bekerja pada hari sabtu, disebabkan itu...aku pon pergi la hari ahad...^^ Untuk pengetahuan korang, event ini ada sponsor taw...walaupun, karnival ini tidak mendapat banyak promosi, namun sambutan tetap ok...apa2 pun, terima kasih THE FACE SHOP....^^

Di sini aku kongsikan beberapa snap pic untuk tontonan korang, ok?
(Suma gambar ni dikreditkan ke Unnie Muniratul)

Booth CNBLUEBEATMALAYSIA pun ader taw...banyak jualan for CNBLUE merchandise..ader jugak barang yang official seperti Bleash and Lightstick...



Bz admin ni setup booth...


Antara pengunjung di Booth CNBB...^^

Booth Muniratul Unnie with her chingu..

Antara pengunjung di Booth Muniratul Unnie....

hehehe...aku pun ader...saje nak interframe...hehehe...

Antara barang yang dipamerkan di Booth Korean Language House...

Di bawah ni plak persembahan dari salah seorang ahli Sweet Potato Gochun Club (Yongseo Club)

dan tak lupe, Erul (ala,artis AF tu...) pon ader memeriahkan karnival ni...


Erul bersama Erene (diorang ni peserta KPoP Star Hunt Seson 2)


0 comments :

Post a Comment

Popular Posts