CN Blue in Malaysia (2nd Day)

Friday, August 23, 2013
                                                      Asalammualaikum...안녕하세요...

Hari kedua CN Blue di Malaysia...hehehe..hari ni disebabkan aku masih bekerja..jadi memang tak dapat nak stalk ikut aktiviti diaorang...ini semua atas maklumat fans yang follow mereka hari ni..hehehe...

23 Ogos bersamaan dengan hari Jumaat, diaorang ader aktiviti di The Garden Samsung Brand Store, Mid Valley pada pukul 1.30 petang dan juga Media Press Conference di Hotel Grand Hyatt.. bagi peminat yang memang amik cuti and dan yang tak bekerja lagi, diaorang boleh la jumpa ahli2 CN Blue di The Garden tu...sangat jeles ok...bagi yang dapat jumpe CN Blue face to face hari ni...aku nk tgk, kene la tunggu masa konsert nanti...

Semua gambar2 di bawah di kreditkan seperti yang tertera di gambar...tenkiu ea..disebabkan mereka yang meng-snap-kan gambar2 ni..maka dapatla diabadikan moment2 indah mereka di sini..

The Garden Samsung Brand Store

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Image preview

Embedded image permalink

Media Press Conference di Hotel Grand Hyatt


Cr:Kimchi Crew

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Antara Caption twitter yang sempat aku baca jawapan ahli2 CN Blue...

  • Yonghwa mentioned that he wants to try satay while they're in Malaysia.
  • RT : Yonghwa said he gets inspirations from the people or environment around him.
  • RT : Minhyuk said he is still learning when it comes to songwriting.
  • RT : :: dah cuba makan Sate di Malaysia. Sedap kata dia.
  • RT : : Semua anggota gembira dgn layanan dari peminat Malaysia.
  • CN blue says they are always composing songs, they can't confirmed whether they will release a Korean album this year ~
  • Yonghwa said they're always working on songs so if they want to release new songs, they'll always have the materials ready.
  • When the boys were asked which one they enjoy doing the most, Minhyuk mentioned that he puts the band as top priority.


1 comments :

cikmisi leen said...

wahhh, CNBlue , beznya >_<

Post a Comment

Popular Posts