Cerita itu ini...

Tuesday, July 6, 2010
Hmm...banyak citer yang tak di post kan kat cni...sampai tak tahu nak mula yang mana satu...Firstly,setelah sekian lama bercuti...akhirnya kembali semula ke Machang semula...Sebulan setengah bekerja pelbagai pengalaman,ragam manusia yang aku hadapi...seronok bekerja di sana tetapi kalo nak bekerja utk masa yang lama rasenyer tu kene pikir 2x...Tak tertahan rasanya...
Pada 3 haribulan 7, kami beramai-ramai pulang ke Machang...sape lagi lau bukan Aku,Azie,AjjaR,kAeR dan Zie..sumenyer naik KTMB...terima kasih KTMB...hehehe...
Keesokan harinya, apalagi sumanya sibuk dengan pendaftaran masing2...petangnya pulak kami beramai-ramai berjalan-jalan ke KoTa BhaRu...dengan menaiki 2 buah kereta..tujuan kami ke sana huhuhu...TESCO jer...
Punyerlah sedap bershopping tak sedar dah penuh troli...ish3x...nak kene kawal habit ni...
Hari ni lak, kelas dah start...mujur hari ade satu kelas jer...kelas AIS630...eN.harun la lecturer kiteorg..yang tak leh bla,aku kene jadi CR tuk incharge bg i-learn student portal tuk pelajar kelas aku...
harap2...semester ni berjalan dengan lancar...amin....




0 comments :

Post a Comment

Popular Posts