Asyik teringat-ingat jer...

Monday, August 23, 2010
Mesti tertanya-tanya ape la yang duk teringat-ingat sangatnya...al sedia maklum la kalo dah memang korean fanatic, mesti la nak citr sal korea show jer...still sampai skunk follow we got married YongSeo Couple...dah masuk episod 20 pon...kadang2 mula la nak berangan nak partner cam Yong hwa....ahakz...lam mimpi jer la...yang paling wat sampai rasa cm touching emo time Couple ring Yong hwa hilang time konsert...punya la menggelabah giler sampai lupa lirik even time tu live performance...tima yang rase nak pecah perut duk ketawa jer...mestilah time Yong hwa kena menari lagu SNSD 'genie' dgn baju navy...=)


Bila tgk show ni, tgk kawan2 yang dah tukar status single dah jadi in relationship, engaged, married....rasa cam ketinggalan jer...tapi bila di fikirkan semula, diri ni tak rasa cukup mampu tuk memberikan sepenuh komitmen seperti mereka lagi....diri ini tak cukup matang...tak cukup bersedia tuk merasa bahagia, sakit hati seperti mereka...
So, selagi diri ini tak cukup bersedia...biarlah menyendiri...asal keluarga berada disisi...jatuh bangun, suka duka, sakit perit...keluarga tetap berada di belakang...
perjalanan masih jauh biarpun umur dah makin meningkat...

Asal diri ni masih boleh merasa bahagia...itu sudah cukup besar maknanya dalam hidup....

........(^~^).......

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts