~wat cik BoM~

Friday, December 3, 2010
Entry lepas time aku post sal D-day cik fana....cik Fyka kiter ni kecik hati...coz D-day nyer aku x post kat blog....plus, aku lewat plak wish...x ke haru tu...huhu...sungguh x tipu...aku bukan lah lupa tarikh D-day dorang..cuma aku ni x alert hari...so, tu yang lambat tue...time D-day cik Fyka kiter tu, aku plak sakit....
So, seperti yang di janjikan....maka entry kali ni khas wat Cik Fyka kiter....
(next time aku post D-day Cik Naim kiter plak eh....)

Aku kenal cik Fyka ni dari 1st day aku daftar masuk bilik kat kompleks time diploma dulu...dia la roomate aku dulu...bukan je roomate malah classmate lagi...so, ke mana jer mesti g ngan dia...masuk je part 2, aku ngan dia dah duk lain bilik and lain level...p kelas still sama...masuk part 3 lak...skali lagi aku roomate ngan dia...kira 2nd time la jadi roomate...naik je part 4...kami jadi roomate lagi...giler punyer kuat jodoh aku ngan dia...huhu...waktu part 4 ni ade satu peristiwa yang aku slalu teringat2...waktu tu tgh mlm rasanya and aku pon dah tido...tetiba tido aku terganggu dek bunyi bising...taw2 pintu x leh bukak even dari dalam...kira kitaorg terkandas lam bilik la....p waktu tu, bebudak kat luar ngah tolong nak bukak pintu tu...emo coz tido terganggu satu hal tetiba pintu x leh bukak, aku rasa marah gak la...so, kat cni aku nak ckp...if cik Fyka kiter baca la entry ni>>>>aku x niat nak tinggi sore ke lahirkan rasa x puas hati waktu tu...andai ko ade kecik hati dat time...aku mintak maaf...smpi skunk aku duk teringat...
masuk part 5, kami dah x sebilik..p bilik aku ngan dia juz berhadapan jer...masa part 5 ni, kitaorg sama2 join jadi volunteer tuk Sukan Asean University(SUA)...Memori masa tu, leh kata tiap saat sgt la indah bagi aku...(tag line>>>IYO LA TU WEI WEI)
Tuk las t sem, part 6....aku duk jauh ngan dia..lain bilik and lain level....cuma kelas jer still lagi sama...
walaupon cam tu, dia tetap kawan terbaik bagi aku....



nak lebih jelas klik kat gambar eh....

2 comments :

L@Dy H@NNa MErePeK said...

kay,,ko lupe nk state cik yello a.k.a internet bergerak!!,,hahahaha,,plus part 6 ko dok lain wing la,bkn lain level,,hahaha

NooRuL AiN said...

huhu....yela...p skunk dh x sgt internet bergerak nyer...

Post a Comment

Popular Posts