hepi beday to me...^^

Thursday, September 29, 2011
assalammualaikum...annyeong...^^

Tanggal 28 September 2011 genaplah umurku menjangkau 23 tahun...huhu...dah tua setahun gayanya....disaat umur 23, kawan2 persekolahan dah pun ader yang berumah tangga....dah ader 2 3 orang anak...ader yang dah jadi tunangan orang dan tak kurang yang dah berkejaya...tapi, AKU???hmm....blaja pon x hbs lagi....huhuhu...
dengan pertambahan usia ni, rasanya tak banyak pon memberikan kesan dalam hidup aku cuma mungkin dari segi pemikiran je la kot...kalau dari segi fizikal rasanya tetap maintain mcm dulu jer...ahakz....

ckp pasal wishing2 plak...of course la orang yang first wish Cik Alis....thankz bebanyak sbb x lupe wish tiap2 taun dan menjadi orang first selama 2 taun berturut2...bagi sesiapa yang wish kat message hp ngan facebook....ucapan terima kasih diucpkan...tak lupa jugak buat housemate2 ku Cik Zu,Cik La,Cik Azie,Cik Zie and Cik Wani yang wat small suprise bday di KB Mall semalam....segalanya amat dihargai...dan akan dikenang hingga akhir hayat...^^

Disebabkan tak terpikir pon nak tulis kat sini so juz ader gambar cake je yang sempat dirakam....

 ni la kek nya....terima kasih wat housemate2ku...^^



0 comments :

Post a Comment

Popular Posts