Presentation Maf 680 (PCI S/B)

Tuesday, September 27, 2011

Assalammualaikum....Annyeong....^^
Kebiasaannya kalau Lecturer bagi keje group untuk Presentation mesti kita wat cara slide Power Point and bentangkan seorang deni seorang kan? Tapi cara camni agak membosankan bak kata Lecturer kami Pn Norhayati Samba...so, Pn. decide suruh kami wat Presentation menggunakan cara lain selain dari cara yang sama tu...and yang penting skali presentation ni dirakam and akan dibawa ke dlm meeting antara lecturer nanti...teruja x???hehehe....
Untuk kes presentation kami yang pertama kiteorang kene bentangkan tentang kes PCI SDN. BHD....jadi dengan kata sepakat dari suma ahli group aku,kiteorang pon pilih nak wat ala2 talk show gitu...dalam kelas aku ni, group terbahagi kepada 6 group kecil...kelas Maf 680 ni jatuh pada hari ahad  dan rabu...and masa untuk presentation diberi selama 30 minit bagi setiap group...maksudnya untuk hari ahad tu juz 4 group je yang dah present...termasuklah group aku....^^
kat bwh ni, aku letakkan suma video group yang dah pun present hari tu...

group 1st -ajjar,alya,yan,anis,kaer  & iezat
method presentation : talk show

video

group 2nd: nik zaleha,kak iza,shazlini,suziha & hasmira
method presentation : classroom(lecturer & student)


video


group 3: zaidi,kak aza,kak adnin,mira & ada
method presentation : interview worksite

video
video

group 4 : ain@kay, zue, azie,zie & wani
method presentation : talk show

video
(my group)

so, untuk 2nd kelas ti ader dua group lagi yang tinggal tuk presentation....ti aku postkan tuk next entry ea....

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts