50 Soalan untuk Pemilik Blog

Monday, September 2, 2013
                                          Asalammualaikum...안녕하세요...

  1. Nama: Ain Kay (harap maaf jika full name dirahsiakan)
  2. Umur: 25 (2013)
  3. Birthday: 29 Sept 1988.
  4. Sekolah: Various School (Puahahaha...)
  5. Blood type: O
  6. Start blogging: kalau sanggup, sila cari entri pertama aku ler...tak ingat dah...
  7. Nama samaran di Blog: Simbiosis
  8. Hobi: tidur, blogging,tweeting,fb-ingg.
  9. Bakat lain: yang ni tak sure...
  10. Personality: seorang yang tak banyak cakap, suka dengar conversation bila duk dalam group yang sibuk berborak...hahaha...<---i'm good listener ^^
  11. warna kegemaran: Purple, grey, koko, pink, blue...hmm..suma je la senang...
  12. most memorable childhood memory: got a ring from my frenz...seyes bila teringat, rasa gila lawak..
  13. Your biggest complaint currently: first time ever, 2013 buat biskut raya tak jadi..sob3x...
  14. Ideal husband: kelakar and suka story(most important) the most most important, chubby and beriman...
  15. Buah buahan kegemaran: x kisah pon...
  16. sayur sayuran kegemaran: Carrot, kalo ulam...ulam raja..
  17. Nombor kegemaran: 8,9
  18. Perkara yang paling membuat anda stress: Bila rasa isolated...
  19. Your mood right now: Happy bila post dibaca dan have a comment after baca post ni...
  20. Perkara yang perlu anda buat sekarang: buat laporan audit and baca prosedur auditi.
  21. ciri kanak2 yang anda suka: periang bukan nakal.
  22. Food you like: Laksa
  23. Food you don’t like: Durian
  24. Filem yang membuat anda sedih: tak kisah, bila psg mood sedih..for sue bergenang jer air mata ni...
  25. Drama yang paling berjaya menarik perhatian anda: buat masa ni drama Cinta jannah.
  26. Muzik kegemaran: asal selesa di pendengaran...
  27. Harapan masa depan: Bercuti di Korea...hehe..
  28. Perkara yang menyebabkan anda mudah ketawa: yang ni tak sure..huhu...
  29. Tinggal di mana? : lau sekarang duk kt kajang..
  30. Jika anda memiliki RM1 juta: bercuti dulu baru pikir yang lain.
  31. Destressing methods: tidur...
  32. What you want to learn: tak ader specific idea psal soalan ni...
  33. Apakah perasaan anda bila anda benci diri sendiri: stress...
  34. About relationships before marriage: masih ader batasan yang perlu dijaga.
  35. Prinsip hidup: jgn letakkan semua kesilapan di ingatan sebab kesilapan itu pasti membebankan tapi letakkan ia sebagai satu jalan dan gunakan ia sebagai laluan untuk kita melihat kemampuan sendiri..
  36. Precious friends: berlima..mereka kawan dunia akhirat sayer..
  37. Favorite drink: chat time.
  38. Hadiah hari jadi yang paling berharga: gambar memori (x taw nak describe mcmmner bnd ni sbb its homemade gift..dapat tahun 2012).
  39. Haiwan Kegemaran: Kucing.
  40. Haiwan yang paling anda fobia: lipas.
  41. Cuaca kegemaran di Malaysia: cuaca yang tak sejuk tak panas..sedang2 jer...
  42. Pemandangan yang buat anda tertarik: sunset.
  43. Luar Negara yang ingin anda melancong:  Korea
  44. If the world was to come to an end tomorrow: minta dihalalkan segalanya...
  45. Harapan paling besar setiap masa: jgn pernah give up dgn apa yang dh wat sblm ni...
  46. E-mail: cari ler sendiri
  47. Idea asal entri ini: thanks to inspirebunny.blogspot.com
  48. Soalan paling disukai: soalan nombor 39
  49. Soalan paling seram: soalan nombor 40
  50. Last word: Terima kasih.

P/S:
  • anda boleh copy semua soalan dalam entri ni tapi jangan lupa kredit to inspirebunny.blogspot.com sebagai idea asal entri ni.
  • kepada sesiapa yang nak tanya apa2 soalan kat aku leh ler tinggalkan komen ea... facebook https://www.facebook.com/ain.kay.3 atau email: noorulain.abdkadir@gmail.com

Instagram: @SIMBIOSISPADIGMA
Facebook: https://www.facebook.com/ain.kay.3
Twitter: https://twitter.com/kerox_simplan

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts