Weekend wif MY kaZen

Saturday, October 5, 2013
                                               Asalammualaikum...안녕하세요...


Minggu lepas ramai yang balik ke kampung halaman atau mengambil peluang untuk pergi bercuti atau bersantai bersama keluarga...maklum la...hari malaysia jatuh hari isnin..jadi lama la sket cutinyer..sabtu, ahad dan isnin... ^^ Tapi, len plak bagi aku..sebab...aku x balik kampung..juz spend this week at Kajang...huhu...Kebetulan My Kazen, Cik Midah pun tak balik...so, kiteorang pun spend time together la...hehehe..

Biasanya setiap hari sabtu aku akan pergi kerja di PJ, jadi after keje tu aku pun terus la ke Kg. Baru pickup Cik Midah .Katanya nak blanje aku makan makanan korea...yuhuu...sronok ler aku...dapat makan free....ngeh2x...

Biasa lau kiteorang pergi makan korean food ni lau tak kat sunway..mesti kt dubu2 mid valley...p kali ni, Cik Midah ajak pegi kat area Ampang...Sweetree...


 ni kawasan entrance kedai...kedai ni ade 2 tingkat taw...


entrance kedai ni ade mainan ttakji..sape2 yang datang kedai ni, feel fee to play ttakji...^^

 Cantik kan???


pororo...hehehe..so cute...

 pengantara ground and upper floor..


 thankz to my sweetie kazen 4 snap dis picture...


 caya tak kalo gambar ni kat toilet???


 tuan umah sweetree...hehehe...


 i dunno how to play..but still wanna give a try at least...hahaha..

 ni la suasana bahagian atas...cantik kan...?


tempat santai bahagian atas...

again...hehehe

dekat toilet pun nk snap sebab toilet sangat la cantik,...

 here my menu....ramyon plus ddukbokki...


 peace yoo...


 every single place kt sweetree ni sgt cantik...

 owner sweetree buatkan candy tuk kami...new experience...


sementara tunggu owner...snap dulu...

learn how to fold ttakji..look easy but difficult..hahaha..

 jeng2...here the owner..owner ni korean namja...the way he talk with us so cute...



 ni antara bahan2 nk wat candy...


sayer pilih bintang...hehehe..

 ok, gambar yang kat bawah ni gambar masa my kazen hangout dgn kawannya...






Bagi sapa2 yang memang suka korean food..korunk boleh la try kat tempat ni...dengan suasana kedai yang memang cantik..makanan dia pun sedap..lau korang bertuah dapat jumpa dgn owner dia..lagi best...suma harga makanan kat tempat ni tak terlalu mahal..and yang paling penting eventhough korang pergi dgn partner yang x layan korean food pun boleh makan kat sini sebab diorang pun ader makanan western and masakan panas...untuk yang nak pergi by group pun bleh..sebab diorang memang ader room yang group..so, x da masalah... ^^

0 comments :

Post a Comment

Popular Posts